Zoeken naar zoek naar

Uw zoekactie voor zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
Yvan 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Vriendschap met lichamelijk genot
Ik ben op zoek naar een verzorgde lieve man voor ern regelmatig contact, liefst in de buurt, waarin naast een leuke babbel ook plaats is voor opwindende vrijpartijen met tongzoenen, elkaar strelen, knuffelen, zuigen, aftrekken en eventueel ook neuken. Discretie, hygiëne en respect voor elkaar wordt gegeven en gevraagd. Ik kan af en toe ontvangen, jij hopelijk ook. Interesse? Laat me snel weten hoe je eruit ziet, waar je woont en wat je verlangens zijn. Grtjs  

Vriendschap met lichamelijk genot
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
Biman 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Biman
Met het goede weer dat in aantocht is ben ik op zoek naar plaatsen ( outdoor, bossen enz ..) waar gelijkgestemden zijn .Dit is een eerlijke advertentie . Ik ben een zeer verzorgde, eerlijke man .  
Bi top 32 jaar Antwerpen - Schoten
top zoekt fuckbuddy
Ik ben een 32 jarige bi top (169/55/14, baard) op zoek naar een slanke bottom(18-34) voor regelmatig. Hou van kussen, knuffelen, pijpen, neuken. Voorkeur naar iemand kleiner of zelfde lengte als ik, maar dit is geen dealbreaker. Neuken enkel met condoom. Bij interesse laat iets weten.  
Wes 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik zoek pik
Hoi, ik ben op zoek naar oudere liefst grote mannen die ook zachtaardig zijn die mijn kontje willen neuken. Ik ben voor vrijwel alles in. Iedereen mag reageren. Wel met foto van pik. Liefst kan je ontvangen omgeving Turnhout-Tilburg omstreken. Ik kan pas weer in Juli ontvangen. Ben geen fake heb al vaak gedate. Wie wil mijn kontje zachtjes klaarmaken voor ontvangst en mij dan niet te hard neuken en mijn kontje volspuiten? Ik ben 43, 1.80, 82 kilo. Mooie pik en mooi kontje. Ik heb graag dat je zaad uit mijn kontje komt druipen. Stellen mogen ook reageren, ben voor alles in. Groeten Wes  

Ik zoek pik
Zaadslikker 56 jaar Antwerpen - Brasschaat
locaties om meerdere pikken leeg te zuigen
Waar zijn de beste locaties om pikken leeg te zuigen en zaad te slikken. Sex cinema's, bossen, parkings, ...? Iemands tips. Ook graag druk bezochte plaatsen zodat ik mij niet moet verplaatsen voor 1 portie maar meerdere porties zaad mag slikken. Ik wil ook komen kijken naar mannen die elkaar neuken als ik op het eind alle 2 hun zaad krijg, of een groepje rukkers die dan 1 voor 1 hun zaad in mijn mondje spuiten. Iemand die kan ontvangen in de buurt van Brasschaat en veel dik zaad spuit mag ook reageren, ben al lang op zoek naar een veelspuiter maar tot op heden nog niet gevonden. Ook jong zaad is welkom, heb nog niet de kans gehad om dat te mogen proeven. Gewoon suck, swallow and go is goed voor mij.  
Rik 68 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek jonge masseur
Hallo, ik biman 68 180 82 14 regio Brugge ben op zoek naar een jonge masseur die mij van kop tot teen, van achter en van voor, wil masseren. Je bent jong, kan discreet ontvangen in of rond het Brugse, doordeweeks, overdag. Ik zie uit naar een reactie, grt, Rik  
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ochtend zaad
hey het is nu 05;15 wie heeft dat zaad voor mij ik ben hetro met bi mondje op zoek naar hetro jij komt spuit in m'n mond en dan ga je weer door niet meer niet minder ik kan ontvangen op den dam antwerpen noord 2060 heb je zin en volle ballen ik hoor het wel voor nu en niet voor straks heb tijd tot 10.00 UUR ik antwoord zeker terug no fake  
Giel 28 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby is op zoek
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby is op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10